Sisällön alku

Toimintahuone

Toimintahuoneen voit vuokrata pienryhmälle mitä erilaisimpiin tarpeisiin.

Toimintahuone on Muutoksen Sillan äänieristetty monitoimihuone, jonka voit vuokrata käyttöösi myös kirjastopalveluiden ollessa auki. Tila sopii mitä erilaisimpiin tarkoituksiin, kuten kokouksiin, lukupiireihin, erilaisiin terapioihin tai työpajoihin ja vaikka musisointiin. Toimintahuoneessa käytettävissäsi on monia teknisiä apuvälineitä ja muuta materiaalia, jotka mahdollistavat mitä erilaisimmat aktiviteetit pienryhmille. Muutoksen Sillan valokaapelilla toimiva internetyhteys on myös käytettävissä.

Varaa toimintahuone vaikka johonkin seuraavista käyttötarkoituksista:

-pienryhmätoiminnot

-vertaistukiryhmät

-kuvataide

-luottamukselliset tapaamiset

-kokoukset

-opintoryhmät

Avajaistarjouksena toimintahuoneen vuokra vain 15e/tunti! Kysy lisää: info@ktksilta.fi

toimintahuone 

Videotykki ja kotiteatteri

Toimintahuoneessa on käytettävissä siirreltävä videotykki ja äänijärjestelmänä toimii tehokas kotiteatteri. Nämä työvälineet mahdollistavat esimerkiksi pienryhmän elokuvahetken tai multimediatyöpajan.

Valot

Toimintahuoneeseen on asennettu ammattitason valojärjestelmä, jota voi ohjata valomikserillä. Valoilla vuot luoda tilaan erilaisia tunnelmia vaikkapa terapian avuksi. Apuna voit käyttää vaikka Muutoksen Sillan taidekankaita!

Muu varustus

Toimintahuoneesta löydät myös erilaisia tarvikkeita mm. taidetyöpajoja varten, kuten pianon ja erilaisia kuvataidetarpeita. Inspiraatioita voit hakea Muutoksen Sillan kokoelmien taideteoksista. Tiloissa on myös vesihana ja lavuaari.

toimintahuone2 

Kun haluat vuokrata toimintahuoneen käyttöösi, voimme keskustella yhdessä välineistötarpeistasi ja räätälöidä sinulle tai ryhmällesi sopivan paketin!