Sisällön alku

Hjälp inloggning

Mikäli sinulla on Muutoksen Sillan kirjastokortti, voit kirjautua sisään sivustolle. Tällöin käytettävissäsi ovat kaikki verkkokirjaston palvelut eli voit varata aineistoa, uusia lainojasi, jättää arvosteluja ja kommentteja sekä tehdä hakuja eri tietokannoista.

Sivustolle kirjautuminen

Kirjoita ylempään kenttään käyttäjätunnuksesi, joka voi olla kirjastokorttisi numero tai valitsemasi käyttäjänimi. Alempaan ruutuun annat salasanasi.

Kirjautuminen ei ole pakollista – kirjautumattakin voit selailla sivujen sisältöä ja tehdä aineistohakuja. Mikäli kuitenkin haluat tarkastella omia lainaajatietojasi tai jättää arvosteluja ja kommentteja, sinun on ensin kirjauduttava sisään.
 

Käyttäjätilin luominen

Sivustolle kirjautumiseen tarvitset käyttäjätilin. Tilin luonti edellyttää, että sinulla on Muutoksen Sillan kirjastokortti ja siihen liitetty PIN-koodi.
Vaihe 1: Anna kirjastokorttisi numero (pitkä numerosarja kortin takana)
Vaihe 2: Valitse käyttäjänimi ja salasana 
Nyt voit kirjautua sisään.
 

PIN-koodi

Korttiisi liitettävän PIN-koodin voit pyytää kirjastokäynnin yhteydessä. Voit itse valita haluamasi nelinumeroisen koodin. Turvallisuussyistä emme anna uutta PIN-koodia puhelimitse tai sähköpostitse.
 

Unohtunut koodi tai salasana

Uuden salasanan saat sähköpostitse klikkaamalla linkkiä "unohtunut salasana". Uuden PIN-koodin saat vain käymällä henkilökohtaisesti kirjastossa